cx_header_intro1

Elotec CX

Elotec CX er en hybrid trådløs/kablet kombialarmsentral som støtter 6–12 kablede soner og 32 trådløse enheter.

b44_overview_512Alle trådløse enheter er utstyrt med temperaturføler, slik at det er mulig å kontrollere omgivelsestemperatur. Styringer kan aktiveres når temperatur går utenfor ønsket område.

Innbrudd

Elotec CX har fire partisjoner, og er dermed godt egnet for bygg med flere boenheter, eller en kombinasjon av forretningslokale og bolig. Sentralen er godkjent etter EN 50131‑1 til grad 3.

Brannalarm

Elotec CX kan tilkobles trådløse eller firetråds røykdetektorer. Ved brannalarm kan innebygd summer i alle trådløse detektorer aktiveres for å gi tydelig varsel i hele huset.

Mange sliter med å huske koden når de står blant hylende sirener og skal avstille en selvforskyldt brannalarm. Elotec har derfor utviklet en funksjon som lar brannalarm avstilles med ett tastetrykk. Funksjoner relatert til innbrudd er fortsatt kodebeskyttet.Berøringsfølsomt betjeningspanel

Alarmoverføring

Elotec CX har en fullt integrert quad-band GSM-sender med støtte for to SIM-kort slik at den kan benytte to uavhengige GSM-nettverk for redundans. GSM-modulen gjør det også mulig å styre systemet ved hjelp av SMS.

Styringsfunksjoner

Sentralen har fire programmerbare utganger som kan aktiveres ved ulike hendelser, via SMS, gratis oppringning, eller gjennom innebygd tidsplanlegger. Dette gir mange muligheter for automatisering og "ring hytta varm"-funksjonalitet.