EloCam - mobilt kamerasystem

 

Kan et kamerasystem gi bedre komfort, sikkerhet og effektivitet i hverdagen? Hos Elotec mener vi det.

EloCam lar deg ha enkelt tilsyn med barns lek, risikofylte arbeidsoppgaver, dyrefødsler etc.

Systemet består av en avansert trådløs monitor/mottakerenhet som kan vise bilder fra inntil fire trådløse kamera. Både monitor og kamera flyttes enkelt ved behov rundt fastmonterte Extender-enheter som sørger for stor rekkevidde.

elopad-1Systemet kan også utvides med EloPAD – et praktisk nettbrett som gir deg enda bedre mobilitet, og enkel tilgang til kameraene selv når du er borte fra gården.

Komfort

I perioder med dyrefødsler blir det mange ekstra turer ut i fjøset for å sjekke ståa. Med EloCam kan du holde deg i ro helt til systemet forteller at noe er på ferde.

Sikkerhet

Om du har et uhell når du arbeider alene i siloen eller med vedklyveren – hvor lang tid tar det før noen oppdager det? Med EloCam kan andre på gården holde et øye med deg og raskt oppdage om du har problemer.

Effektivitet

Må du ofte avbryte arbeidsoppgaver for å sjekke tilstand andre steder på gården? Med EloCam kan du alltid ha oversikt over viktige områder – uansett hvor du er.

Systemegenskaper

De trådløse kameraene gir klare fargebilder selv i svakt lys.

Lyd er viktig for å vurdere situasjonen, og kameraene er selvsagt utstyrt med mikrofon. For at du ikke skal forstyrres unødig har Elotec utviklet funksjonen Smart Mute, som sørger for at lyd bare aktiveres når det skjer noe spesielt.

Nye funksjoner gjøres tilgjengelig fortløpende gjennom gratis online-oppgradering.

Systemet er utviklet med tanke på landbruket, men har også anvendelsesområder i f.eks. industrien og på byggeplasser. 

elocam_icons_touch_1301915352_250x250 brakett_howto_2_1301914811_250x250
Berøringsskjerm med tydelige ikoner gir enkel betjening. Bærehåndtak og hurtigbraketter gjør enhetene enkle å flytte dit de trengs.