Neste generasjon Aspect, godkjent etter EN54-20

aspect_2010_black_pers_web_1277967418_250x380 Elotecs kjerneprodukt er fornyet, og vi kunne på Eliaden 2010 for første gang presentere ASPECT 2010 - en ny serie med aspirasjonsdetektorer for klasse A, B og C i henhold til EN54-20.

ASPECT 2010 bygger på erfaringer med aspirasjonsdetektorer i landbruk og andre utfordrende miljøer gjennom 18 år, og viderefører velprøvde løsninger i modernisert utførelse.

Nyutviklet deteksjonsprinsipp har ført til en revolusjon innen dagens aspirasjonsteknologi. Elotec har klart det umulige - nemlig å oppnå klasse A følsomhet uten å miste Aspectens andre fremragende egenskaper.

ASPECT 2010 er svært tilpasningsdyktig i forhold til bruksområde og påkrevd klasse, og kan plasseres i nær sagt alle miljøer:

  • RENT MILJØ
  • STØVFYLT MILJØ
  • KULDE
  • VARME
  • FUKTIGHET
  • VIBRASJON
  • TRYKK/UNDERTRYKK

Detektoren kan selvsagt tilkobles alle Elotec brannalarmsentraler, eller stå selvstendig. Frittstående utgave er utstyrt med egen sirenekurs for fullverdig varsling.

Visuelt fremstår ASPECT 2010 i samme kapsling som tidligere utgaver, men har fått redesignet front med integrert indikasjon og betjeningsmuligheter. De to knappene i front benyttes for ut- og innkobling av ASPECT, eller for avstilling av egen sirenekurs og tilbakestilling når ASPECT er installert frittstående. Knappene muliggjør også enkel informasjonsutlesing, og brukes for konfigurering av enheten ved idriftsettelse og service.

For å gjøre det enkelt å tilpasse systemet til kundens behov, har ASPECT 2010 fått en rekke konfigurerbare parametre som kan programmeres i en egen installatørmodus.

Intern minnefunksjon sikrer full oversikt over de siste hendelser, og loggen leses enkelt ut fra enhetens frontpanel.

ASPECT 2010 er klar for levering i løpet av høsten.