Nytt innbruddsalarmsystem

td_840_pers_300px

Elotec lanserer nå en helt ny hybrid kombialarmsentral. Elotec CX tilbyr inntil 12 kablede soner og 32 trådløse enheter. Sentralen har fire partisjoner, og er derfor godt egnet for bygg med flere bo- eller forretningsenheter.

Elotec CX har en fullt integrert quad-band GSM-sender med støtte for to SIM-kort slik at den kan benytte to uavhengige GSM-nettverk for redundans. GSM-modulen gjør det også mulig å styre systemet ved hjelp av SMS.Brannalarmfunksjoner

Elotec CX kan tilknyttes trådløse røykdetektorer, og ved brannalarm kan innebygd summer i alle detektorer aktiveres for å gi tydelig varsel i hele huset.

Mange sliter med å huske koden når de står blant hylende sirener og skal avstille en selvforskyldt brannalarm. Elotec har derfor utviklet en funksjon som lar brannalarm avstilles med ett tastetrykk. Funksjoner relatert til innbrudd er fortsatt kodebeskyttet.

Spennende tilleggsmuligheter 

Elotec CX har mulighet for å skrus av og på via fingerprint eller ansiktsgjenkjenning, kombinert med adgangskontroll. Systemet kan også integreres med kamerasystem – Elotec tilbyr minidome på samme størrelse som en standard røykvarsler!