Royal

Royal-familien – Elotecs trådløse proffalarmer – er nå kommet til sin tredje generasjon. Det siste tilskuddet, Royal Z+, dekker behovet for de aller fleste objekter, mens den opprinnelige ROYAL fremdeles har sin forse i svært store installasjoner.

Avansert trådløs teknologi gir anlegg som er fleksible og enkle å montere. Uten kabler blir anlegget mindre visuelt skjemmende enn tradisjonelle systemer, og tiltalende design gjør helheten tilfredsstillende.

Royal-systemene har fått stor oppmerksomhet i flere kretser, og er valgt til sikring av bl.a. den verneverdige trehusbebyggelsen i Røros sentrum, øysamfunnet Grip ved Kristiansund og Sverresborg Trøndelag Folkemuseum.
ref_grip_wide

ROYAL Z+

Royal Z+ er det første trådløse brannalarmsystemet som er FG-godkjent etter EN54 for bruk i næringsbygg, og er dermed sidestilt med kablede systemer.

Dette gjør det enkelt å velge Royal Z+ på anlegg hvor det er upraktisk eller uønskelig å trekke kabler, eller i tilfeller med krav til spesielt rask montering.

Sentralen er kompakt og kan tilknyttes inntil 240 trådløse enheter. Konfigurasjon skjer enkelt ved hjelp av veivisere direkte på sentralen - helt uten spesialutstyr.

Rekkevidde kan utvides ved hjelp av radiorepeatere og intelligente antenner.

ROYAL – for store områder

På de aller største anleggene kreves radiodekning over store områder. Med ROYAL kan 50 sentraler kobles i trådløst nettverk og sammen håndtere inntil 3000 trådløse detektorer.

ROYAL er et fleksibelt system som via sentraler og repeatere i nettverk er fullstendig skalerbart og passer til alt fra de minste anlegg til store næringsbygg og hele bymiljøer.

Royal benytter en egen frekvens for trådløse proffalarmer (bedre rekkevidde og mindre forstyrrelser).