oversiktsbilde.bergen-2

Brannsikre tett trehusbebyggelse

Flere byer og tettsteder i Norge er kjent for sine flotte trehus og trange, trivelige gater. Dessverre er disse områdene svært sårbare, og et branntilløp kan raskt spres til store deler av bebyggelsen.

Det er derfor viktig med tidlig varsling!

5961926_3755849

Tradisjonell brannsikring kan by på utfordringer i disse spesielle omgivelsene. Det er uønsket med skjemmende kabler i vernede hus, og det kan være vanskelig å samle flere bygg i et helhetlig system.

Elotec tilbyr et unikt konsept for innvendig og utvendig
varslingssystem. Brannsikring av hele bydeler og andre områder med tett trehus og vernet bebyggelse.

I dag sikrer vi blant annet UNESCOs verdensarv Røros by og Bryggen i Bergen, Skudeneshavn, Fiskeværet Grip, Havråtunet, Loshavn, kirker og andre kulturminner.

...for spørsmål om aktuelle prosjekt eller bistand.

Se klipp fra branntest med våre branndeteksjonskamera på Røros:

Innvendig sikring med trådløs brannalarm

Med ledende trådløs teknologi fra Elotec får du et komplett alarmsystem helt uten kabler, noe som gjør installasjonen lite synlig. Enhetene har også et elegant lavprofildesign.

elotecniq_front_250
Elotecniq

Unike funksjoner lar beboere ta kontroll over sin egen del av alarmanlegget og unngå uønskede alarmer, og ved brann kan brannvesenet få detaljert informasjon om brannstedet for raskest mulig innsats.

Konseptet er levert til blant annet Røros by, Loshavn ved Farsund, og Posebyen i Kristiansand. Siden 2004 har Elotecs system beviselig avverget flere potensielle storbranner.

Områdesikring med branndeteksjonskamera

Elotec sikrer flere steder i Norge med branndeteksjonskamera. Disse fungerer både som varmesøkende og flammedetekterende kamera. 

elotecniq_front_250
Elotec Thermi

Se reportasje fra Dagsrevyen om våre  branndeteksjonskamera som sikrer Bryggen i Bergen.

Intelligente kamera har innebygde algoritmer som ser både temperatur og flammer. Kameraene bidrar med ekstra sikkerhet for både bygg og hele byer, både utvendig og innvendig.

Skudeneshavn

...for spørsmål om aktuelle prosjekt eller bistand.